رییس انجمن "برای تونیک" کشور:
تنوع در برای تونیک باعث جذب مخاطب با هر سلیقه ای شده است
1404/10/08
 رییس انجمن "برای تونیک" کشور: تنوع در برای تونیک باعث جذب مخاطب با هر سلیقه ای شده است رییس انجمن "برای تونیک" کشور گفت: تنوع در برای تونیک باعث شده تا هر کسی با هر توان ، جنس و سلیقه ای جذب آن شود. خانم "یاسمن مویدی" در گفت و گو با سایت خبری فدراسیون انجمن های ورزشی ضمن بیان این مطلب افزود: ما 29 روش تمرینی داریم و تعدد این روشها انتخاب را برای مخاطبان بیشتر می کند و هر شخصی می تواند در شاخه های قدرتی، هوازی و آرام و تمرکزی به ورزش بپردازد.
وی اظهار داشت: یکی از اولویتهای ما توسعه بازیها و سرگرمی است که می تواند خانوده ها را پوشش بدهد و در هرده سنی شامل کودکان، بزرگسالان و سالمندان در این ورزشها شرکت کنند.
خانم مویدی از ماهیت همگانی برای تونیک سخن گفت و تاکید کرد: برای تونیک کاملا شاخصه همگانی دارد و این می تواند به آحاد جامعه کمک کند و برای همین مزیت، "برای تونیک" را در ارگانها و نهادهای مختلف دنبال می کنیم که با استقبال عمومی هم مواجه شده است.
او اضافه کرد: از آنجایی که شاکله اصلی برای تونیک حروف الفبا توام با حرکات ورزشی همراه با کد گذاری است، می تواند این پیام را القا کند که یک ورزشکار، هدفمند و در چارچوب یک موضوع مشخص به ورزش بپردازد.
رییس انجمن "برای تونیک" در خصوص لزوم توسعه این ورزش ایرانی در استانهای کشور تصریح کرد: با توجه به برخورداری برای تونیک از کمیسیون ماده 5 ، همه باشگاهها در سطح کشور می توانند این رشته را دنبال کنند.
مویدی اذعان داشت: در بخش قهرمانی هم، برای تونیک مولفه های متنوعی مثل رشته های رکورد، پرتاب توپ، گروهی، پر سرعت و پر تحرک، حلقه و هدف، رودو و ... را دارد که ماهیت مسابقه ای را به تصویر می کشد.
وی تاکید کرد: خوشبختانه با راه اندازی "پارابرای تونیک" مسیر توسعه این رشته برای افراد معلول و آنهایی که محدودیت حرکتی دارند باز شد که این هم یکی دیگر از شاخصه های آن است که این تنوع و امتیازات بارز، حمایت ویژه ورزش کشور از این رشته ایرانی را انتظار دارد. |
|
|
|