بازدید رییس فدراسیون انجمن های ورزشی از برگزاری دوره مدرسی پارکور
1405/04/24
 بازدید رییس فدراسیون انجمن های ورزشی از برگزاری دوره مدرسی پارکور رییس فدراسیون انجمن های ورزشی امروز چهارشنبه از برگزاری دوره مدرسی پارکور در آکادمی ملی المپیک بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشی,دوره مدرسی پارکور با شرکت ۳۲ نفر از استانهای کشور و به مدت سه روز در آکادمی ملی المپیک برگزار می شود،که امروز طی مراسمی با حضور دکتر ناطق نوری رییس فدراسیون انجمن های ورزشی, سلاطی رییس انجمن پارکور کشور، میرزاییان مدیر روابط عمومی فدراسیون، معاونیان مسئول کمیته آموزش, شریفی نایب رییس انجمن، دوزعنبری دبیر و خانم اسفندیاری نایب رییس بانوان انجمن مورد بازدید قرار گرفت.
در ابتدای این مراسم رییس انجمن پارکور گزارشی از برگزاری این دوره و فعالیت و برنامه های انجمن ارايه داد.
سپس رییس فدراسیون انجمن های ورزشی گفت: این اولیندوره مدرسی است که در مدت زمان فعالیت پارکور در ایران برگزار می شود و باید این مهم را به فال نیک گرفت و برای توسعه این رشته برپایی دوره مذکور که منجر به تربیت مدرس و اساتید پارکور و متعاقب آن آموزش مربیان و هنرجویان خواهد شد، اهمیت ویژه ای دارد و شما شرکت کنندگان درواقع اولین مدرسان تاریخ پارکور در ایران محسوب می شوید.
وی تصریح کرد: پارکور به دلیل بلاتکلیفی و مشکلات عدیده سالهای گذشته دچار عقب ماندگی شده بود ولی در حال حاضر سر و سامان گرفته ودر مسیر هدفمند حرکت می کند و قطعا با حمایت فدراسیون علاوه بر توسعه و گسترش باید صاحب یک تیم ملی پرقدرت هم در آقایان و هم در بانوان شود که این هم برای اولین بار رخ خواهد داد.
در ادامه حاضرین در این نشست به نقطه نظرات و پیشنهادات مختلف برای تقویت و گسترش پارکور در کشور پرداختند.
در پایان هم احکام اعضای هیات رییسه و مسئولین کمیته های اجرایی انجمن پارکور توسط دکتر ناطق نوری به آنها اهدا شد. |
|
|
|