قهرمان دارت بانوان کشور:
جز 5 تیم برتر مسابقات آسیا – اقیانوسیه خواهیم بود
1390/12/02
 قهرمان دارت بانوان کشور: جز 5 تیم برتر مسابقات آسیا – اقیانوسیه خواهیم بود قهرمان مسابقات کشوری بانوان ابراز امیدواری کرد در مسابقات آسیا – اقیانوسیه که شهریور سال آینده در استرالیا برگزار می شود تیم ایران بتواند جز 5 تیم برتر باشد. "سونیا جرجانی" در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی فدراسیون انجمنهای ورزشی، سطح مسابقات قهرمانی کشور را بسیار بالا دانست و اظهار داشت: تمامی شرکت کنندگان در این رقابتها از آمادگی بسیار خوبی برخوردار بودند.
ملی پوش کشورمان داشتن هدف، تلاش مستمر، تمرین مرتب و فشرده و راهنمایی مربی خود (رضا انصاری) را از عوامل اصلی در قهرمانی این دوره از مسابقات دانست.
وی گفت: مربیان با تقویت ذهن و مهارت ورزشکاران می توانند آنان را در مسابقات جهانی سربلند کنند.
جرجانی در پایان خواستار توجه بیشتر مسئولان به این رشته مفرح شد و اظهار داشت: لازمه پیشرفت این ورزش در کشور حضور مستمر ورزشکاران در میادین بین المللی است.
|